A fost prăpăd, 200.000 de oameni au fugit din calea incendiului, dar bărbatul a intrat singur în flăcări! Ce s-a întâmplat peste câteva secunde a șocat o lume întreagă și el nu a vrut să afle nimeni. Dumnezeule, ce teroare!

Peste 200 de oameni au fost evacuați în urma incendiului din Ventura County, SUA, însă un bărbat a fost suficient de curajos pentru a intra direct în flăcări dintr-un motiv care a uimit o lume întreabă! Este vorba despre un rezident, pe care acum toți îl consideră un erou anonim. Din fericire un fotograf local a fost pe aproape pentru a înregistra actul eroic, iar imaginile incredibile s-au răspândit pe internet rapid, dând speranță tuturor. Ce a făcut omul, ce l-a determinat să intre în flăcări? Un iepuraș sălbatic!

După ce a văzut animalul înspăimântat, omul care nici până azi nu a fost identificat, a intrat fără să se gândească în flăcări pentru a-l salva, ceea ce a și reușit să facă, chiar dacă nu purta un costum de Superman. Se pare că bărbatul a fost contactat de ziarele locale pentru a da un interviu, însă a refuzat și a preferat să rămână anomim. Cu toate acestea, este considerat un erou de o lume întreagă și a restabilit încrederea tuturor în umanitate.

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! S-a întâmplat când Anamaria Prodan a ieșit din capelă. Scene copleșitoare la înmormântarea tatălui lui Reghe. Cine a ajuns acolo imediat
Laurențiu Reghecampf și-a înmormântat tatăl ieri, 27 martie, iar la capelă au venit să îi fie alături mulți prieteni și apropiați ai familiei. Soțul impresarei Anamaria Prodan s-a întors în țară duminică după-amiază, pentru a participa la funeraliile tatălui său. După ce își va înmormânta tatăl, Reghe se va întoarce în Emiratele Arabe.

Hary Reghecampf a fost condus pe ultimul drum ieri, iar slujba a avut loc la Catedrală Eroilor Înălţarea Domnului din Târgovişte, Slujba a fost oficiată de 7 preoți, iar la ora 14:00 a avut loc și parastasul. Prima care a ajuns la capela din Târgovişte a fost Anamaria Prodan, urmată de Laurențiu Reghecampf, iar ulterior, a venit şi fina acestora, Andreea Tonciu. Niciunul nu a făcut declaraţii.

Scenele au fost copleșitoare pentru prietenii antrenorului: fiind ultima zi în care mai putea fi alături de tatăl său iubit, Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi, atunci când a păşit în capelă. Durerea imensă se citea pe faţa acestuia, antrenorul arătând extrem de abătut şi de trist.

Printre vedetele care au ținut să fie alături de acesta s-au numărat și Mihai Stoica și Silviu Prigoană. Hary Reghecampf a murit în spital, unde a fost transportat de urgență în seara de 24 martie. A decedat duminică dimineața, în urma unui stop cardio-respirator. Hary Reghecampf se lupta de mult timp de diabet. În anul 2015, suferise un atac cerebral care l-a lăsat paralizat aproape în top corpul, potrivit spynews.ro.

Surse din cercul de apropiați al artistei au mărturisit că moartea cuscrului a tulburat-o profund pe Ionela prodan, care abia a mai putut să scoată un cuvânt. Inițial, Ionela Prodan era în stare de negare, nevenindu-i să creadă că Hary Reghecampf chiar a încetat din viață. De asemenea, sursele au dezvăluit și că artista era apropiată de Hary Reghecampf și că a încercat să o consoleze pe cuscra ei, în urma pierderii, scrie spynews.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *