A născut 6 copii și de 14 ani o durea spatele îngrozitor. Când s-a dus la spital, medicii au înghețat! „Doamnă, cine vi l-a băgat în spate?!” E cumplit ce avea femeia înfipt în ea

Amy are 41 de ani și a născut cel de-al șaselea său copil prin cezariană, într-un spital din Florida, SUA, în anul 2003. Ea suferea de dureri cumplite de spate de ani de zile, însă a fost șocată când a aflat ce i le provoca!

La două luni de la operația de cezariană, femeia a început să simtă dureri puternice în zona spatelui. Însă abia după ani de zile de chin, Amy a făcut investigații imagistice și a descoperit că o porțiune de 3 centimetri din acul cu care i se făcuse anestezia epidurală rămăsese în coloana ei vertebrală, potrivit digi24.ro.

Femeia este, în prezent, speriată și supărată de descoperirea medicilor fiindcă acul i-a provocat leziuni la nivelul nervilor, iar piciorul stâng nu și-l poate folosi la capacitate maximă. „De fiecare dată când mă mișc, mă plimb sau mă răsucesc, acul se mișcă în coloana vertebrală. Timp de 14 ani, mi-am creat leziuni în coloana vertebrală de la acul acesta care se mișca acolo”, spune femeia. „Se simte ca o arsură. Ocazional durerea se întinde pe piciorul stâng până la gleznă”, adaugă ea.

Acum, Amy riscă acum să rămână paralizată chiar dacă acul va fi scos din coloana vertebrală, tocmai de aceea intenționează să dea în judecată spitalul din Florida unde a făcut cezariana.

Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI:

Anunț bombă! Pro TV închide emisia! Decizie istorică luată de postul de televiziune. Au spus când se va întâmpla
Postul de televiziune Pro TV face un anunț incredibil: va închide emisia tuturor stațiilor locale pe care le avea în țară. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, operatorii de cablu au fost deja anunțați. Drept urmare, 12 stații locale nu vor mai avea semnal propriu. Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare stație locală avea semnal propriu, în funcție de zonă, se vor vedea la fel în toată țara.

Anunțul către „cabliști” sună astfel: „Pro TV va înceta furnizarea semnalelor stațiilor locale Pro TV”. Acest lucru se va întâmpla la 1 aprilie, la miezul nopții, iar stațiile locale care nu vor mai avea emisie proprie sunt următoarele:

Pro TV Alba Iulia

Pro TV Arad

Pro TV Brașov

Pro TV Cluj Napoca

Pro TV Constanța

Pro TV Galați

Pro TV Iași

Pro TV Oradea

Pro TV Pitești

Pro TV Sibiu

Pro TV Timișoara

Pro TV Târgu Mureș

Pro TV a menționat pentru Paginademedia.ro că, deși dacă stațiile locale nu vor mai avea semnal propriu, „echipele locale de știri își vor continua activitatea”. Poziția Pro TV, pentru Paginademedia.ro este următoarea: „Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii, menționează răspunsul pentru Paginademedia.ro. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri, care își vor continua activitatea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *