A spus-o în sfârșit! Ginuța a răspuns sincer la întrebarea „E adevărat că ești însărcinată?” Iubita lui Smiley a ținut să se afle de la ea, în urmă cu puțin timp: „M-ați luat pe nepregătite”

După ce în ultima vreme s-au tot vehiculat diferite zvonuri despre Gina Pistol și Smiley, mai ales acela cum că vedeta ar fi însărcinată, în această dimineață iubita lui Smiley a fost sunată în cadrul unei emisiuni de radio. Realizatorii au întrebat-o dacă este adevărat că se pregătește să devină mamă, iar prezentatoarea a fost pentru prima dată sinceră și a spus adevărul cât se poate de răspicat, așa cum, de altfel, ne-a și obișnuit.

Cei care au sunat-o pe Gina au fost Șerban Huidu și colegul lui, Dezbrăcatu’. Acesta din urmă l-a cerut și pe Smiley la telefon, după ce a auzit răspunsul frumoasei prezentatoare. Vedeta a negat zvonul care circulă de câteva săptămâni în presa din România. „Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

„Nu te credem, dă-ni-l pe Smiley”, a spus Dezbrăcatu’, replică la care Gina Pistol a început să râdă în hohote. La final Șerban Huidu a adus în discuție și zvonul fals apărut zilele trecute despre el, cum că ar fi murit! „Și despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu”, a încheiat Șerban Huidu.

CITEȘTE ȘI:

Fata cea mică a lui Pavel Bartoș a fost botezată de Smiley! Ce face Sofia când aude despre nașul ei: „Nu suportă să spună cineva…”
Pavel Bartoș este un tătic fericit și mândru. Actorul și soția lui, Anca, au trei fetițe care îi fac cei mai fericiți părinți.

„Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, care are 3 ani, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea reprezintă el. Când ne uităm la „Vocea”, în reluare, cântă dansează”, a povestit Pavel pentru click.ro. El mai spune că micuța Sofia nu suportă să spună cineva ceva de rău despre nașul ei, Smiley.

„Ritei îi place foarte mult picteze, este o fire aristocratică. Iar Eva (13 ani) e mai pe logică, îi place foarte mult matematica. Pe Anca, soţia mea, toate au moştenit-o la minte şi la frumuseţe. Sunt cu capul pe umeri”, a mai spus actorul.

El a vorbit și depre planurile de Sărbători. După un an plin, Pavel va petrecere Crăciunul acasă cu familia.

Sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *