A văzut doi copii care se holbau în telefoane, și a dat din cap: „În loc să vorbească între ei…” Dar când a aflat ce făceau de fapt, a vrut să spună tuturor: „Cel mai uimitor lucru văzut azi!” Uite ce se întâmplă de fapt în imagine:

În ultima vreme pare că toată lumea îi critică pe copii pentru că petrec prea mult timp în prezența tehnologiei, fascinați de aceasta, și prea puțin timp cu alți copii de vârsta lor, pierzând astfel ce se întâmplă în jur fiindcă sunt prea hipnotizați de iPhone-uri, iPad-uri, ecranele calculatoarelor, și altele asemenea.

Și, în timp ce acest lucru este adevărat în cea mai mare parte a timpului, imaginea alăturată vine să demonstreze contrariul.

Tehnologia poate fi și un lucru bun, ba chiar unul excelent. De fapt, uneori este singurul lucru care îi poate aduce pe unii oameni împreună.

Fotografia postată recent arată doi jucători de baseball, unul este american, celălalt este din Republica Dominicană. Cei doi nu folosesc telefoanele pentru a nu discuta între ei, așa cum fac tot mai mulți adulți, ci pentru a comunica prin intermediul ,,Google Translate”, fără de care nu s-ar putea înțelege deloc fiindcă nu vorbesc aceeași limbă.

Bob Holtzman, fost comentator sportiv, este cel care a postat fotografia pe Twitter. Alături de ea, el a scris: „Cel mai mișto lucru pe care l-am văzut azi. Doi jucători care vorbesc limbi diferite, comunică prin Google Translate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *