Aimée Iacobescu a murit şi, odată cu ea, şi Domniţa Ralu. Ajunsese la 50 de kilograme. Boala și necazurile își puseseră grav amprenta asupra sa

Actrița Aimee Iacobescu a avut parte de mari necazuri în ultimii ani de viață, necazurile și boala punându-și puternic amprenta asupra sa.

Actrița Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani. Vedeta va rămâne în memoria românilor grație unuia dintre cele mai frumoase roluri ale sale, Domnița Ralu. Cea care în tinerețe cucerea publiclu c frumusețea sa, ajunsese, în ultimii ani de viață, să se lupte cu boala și să-și ducă cu greu viațța de pe o zi cu alta.

Bolnavă de cancer, Aimee Iacobescu își dădea toți bani de pensie pentru tratamente. În ultima vreme, vedeta ajunsese să slăbească foarte mult.

”Sunt atât de îngrijorată încât abia mai pot dormi noaptea… Aţipesc câteva ore şi mă trezesc foarte obosită. Am şi slăbit din cauza asta, am ajuns la puţin peste 50 kg la 1,65 metri înălţime”, spunea Aimee Iacobescu.

”Mi s-a făcut foarte rău, nu mă mai puteam ţine pe picioare şi am ajuns cu chiu, cu vai la Urgenţă. De când am ieşit din spital, de aproape doi ani, iau tratament.

Sunt dependentă de medicamente. Doctorul mi-a schimbat medicaţia de două ori, dar cea din prezent are efecte secundare, adică greaţă cumplită, ameţeli şi tensiune mică la limită. Aceste stări au coincis cu scandalurile în care m-am trezit implicată.

Medicii m-au liniştit spunându-mi că sunt doar efectele tratamentului, însă nu le-am mai zis că sunt şi foarte necăjită. Nu ştiu ce medicamente au pus în perfuzii, dar mi-a fost mai bine, n-am mai avut acel rău îngrozitor. M-au chemat din nou la spital.

Mi-au făcut analizele şi trebuie să-mi pună alte patru perfuzii. Din cauza aceasta n-am apucat să mă programez în audienţă la ministrul culturii pentru a-i prezenta cazul meu.

Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău”, afirma vedeta în urmă cu ceva timp.

SURSA: www.libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *