Aşa arăta în urmă cu 9 ani. Schimbarea uriașă a Mishei, soţia lui Connect-r! Din adolescenta rebelă cu cercel în buză, în femeia de azi… O să te surprindă total! Da, chiar așa arată! O recunoşti?

Misha, soția lui Connect-r, pare să fie adepta schimbărilor radicale de look, iar recent ne-a și demonstrat acest lucru. Ea a trecut pe la salonul de înfrumusețare, unde și-a lăsat și pletele. Soția cântărețului s-a tuns scurt, păstrându-și din vechiul look doar nuanța părului. Nu e prima dată când blondina apare astfel, iar oamenii s-au obișnuit cu schimbările ei. Trebuie să recunoaștem că o prinde foarte bine această tunsoare.

„Perfecțiunie! / Ești foarte frumoasă! / Superbă! / Îți stă minunat cu orice tunsoare sau culoare ai purta. Ochii sunt atât de expresivi și calzi! / Așa scurt urmează să mă tund și eu!”, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor când au văzut-o pe Misha cu părul foarte scurt.

CITEȘTE ȘI:

E distrusă! Bunica Larisei de la Exatlon „Plânge, țipă, se roagă, se așează în genunchi și…” Ce a pățit bătrâna de când a plecat nepoata ei e cumplit
Larisa, concurenta Exatlon românia, are extrem de mulți fani. Fata are doar 27 de ani, face parte din echipa faimoșilor, dar a dovedit deja tuturor că este o adevărată sportivă. Totuși, printre cei mai mari fani ai săi se numără, în primul rând membri familiei, mai ales bunica ei. Bătrâna are 80 de ani, dar nu ratează nici o emisiune Exatlon, și trăiește cu sufletul la gură competiția, de parcă s-ar lupta chiar ea. Bunica e atât de mândră de nepoata ei încât este absolut sigură că acesta va reuși să rămână foarte mult timp în competiție.

„Bunica nu rateaza nicio emisiune si traieste fiecare proba. Plange, tipa, se roaga, in momentele tensionate se asaza in genunchi si urmareste asa finalul. Eu nu credeam ca un batran poate sa traiasca asa o competitie pe care o vede la televizor. Este o femeie foarte puternica, iar Larisa seamana cu ea”, a povestit Shady, sotul Larisei de la Exatlon, potrivit wowbiz.ro.

În plus, fanii Larisei ar mai trebui să știe că, deși acum aceasta este măritată și la casa ei, are o legătură extrem de strânsă și specială cu bunica din partea mamei. În plus, mai este important și că Larisa face sport de la 7 ani:„Sora mea traieste pentru sport, iar reusitele sale ii sunt dedicate tatalui nostru pentru ca el este cel care ne-a indrumat catre sport inca de mici. Si el a fost un sportiv, a facut lupte libere si greco-romane, a fost medaliat cu argint la Balcaniade. L-am pierdut de curand si suntem inca in doliu. Larisa s-a inscris la Exatlon si in memoria tatalui nostru”, declarat sora Larisei, care a acceptat să dezvăluie drama trăită de sportivă în septembrie anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *