Au curs rauri de lacrimi la inmormantarea tinerilor din Olt, morti in Olanda! E cutremurător ce se întâmplă cu băiețelul de numai 3 ani al celor doi soți decedați: Ți se rupe inima când auzi asta:

Cei trei tineri din Caracal, din aceeasi familie, morti in accidentul rutier petrecut in urma cu o saptamana, in Olanda, au fost inmormantati, luni, dupa ce duminica fusesera repatriati.

Sute de persoane au fost prezente, luni, la inmormantarea care a avut loc la Caracal. Cosmin Zimbrea, Adina Soreanu si Aurel Soreanu sunt tinerii care si-au pierdut viata in urma tragicului accident petrecut, in urma cu o saptamana.

Adina si Aurel Soreanu lasa in urma un copilas ce in aceasta vara va implini trei ani. Acesta nu a aflat inca ca nu isi va mai strange niciodata parintii in brate. El spera ca mama lui sa il sune si apoi sa vina acasa.

Trupurile neinsufletite ale celor trei tineri au fost repatriate, duminica. Toate cheltuielile de repatriere a fost suportate de guvernul olandez si coordonate de Ministerul de Externe.

Cosmin, sora acestuia Adina si sotul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, si in urma cu saptamana se intorceau spre orasul german Goch, unde locuiau, dupa ce iesisera din tura. Alaturi de cinci cetateni romani – patru barbati şi o femeie – au murit luni intr-un accident rutier petrecut in Olanda. Microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Tragedia s-a petrecut pe o sosea din sudul tarii, N270, dar nu se stie deocamdata ce anume a cauzat accidentul. Cert e ca romanii iesisera de curand din tura, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau in Germania, la Goch, oraş de granita.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape in intregime. Drumul a fost inchis circulatiei pe ambele sensuri cateva ore.

sursa: gazetanoua.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *