„Când am găsit portofelul vechi din 1954, nu mă așteptam la ce a urmat. M-am interesat al cui a fost și când am aflat m-am dus imediat la azil. Supriza pe care am trăit-o acolo se întâmplă doar o dată în viață. Au așteptat o viață întreagă ca să…” Uite ce i-a făcut proprietarului:

Dragostea adevărată există, iar asta ni se demonstrează aproape zilnic, iată o întâmplare reală și deosebit de frumoasă care ne face să avem încredere în continuare!

Un bărbat a găsit un portofel în care, deși nu era niciun act de identitate, erau, însă, foarte mulți bani. Portofelul mai conținea și o mică scrisoare pe care abia se mai putea vedea numele celui care o trimisese.

În cele din urmă, citind, și-a dat seama că scrisoarea a fost scrisă în anul 1954, și era extrem de emoționantă. O femeie scria: ,,Dragă Michael. Mama mi-a interzis să ne întâlnim. Iartă-mă. Trebuie să știi că te iubesc și te voi iubi mereu. Anna”.

Cel care a găsit portofelul a decis să o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar, din nefericire, nu avea adresă, așa că omul a fost nevoit să se intereseze la poștă, și astfel a aflat numărul de telefon.

În momentul în care a sunat acolo, întrebând de Anna, a aflat că mama fetei era cea care locuise acolo, dar acum era internată într-un azil de bătrâni. Bărbatul a mers la azil, a întrebat și acolo de mama Annei, dar a aflat că femeia murise, dar Anna încă trăia, deși locuia la un alt azil.

Bărbatului i s-a dat voie să o viziteze pe Anna, iar în momentul în care i-a arătat scrisoarea, ea i-a povestit că numele bărbatului este Michael Goldstein. Din păcate, pe când era tânără, nu i-a fost permis să se întâlnească cu el și să aibă o relație pentru că era prea tânără, avea doar 16 ani.

Anna l-a mai rugat pe cel care a găsit portofelul și să îi spună lui Michel, dacă îl va găsi, că ea nu s-a căsătorit niciodată și că a continuat să îl iubească întreaga ei viață.

Ieșind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poartă faptul că îl cunoaște pe acel Michel, el locuia în cealaltă parte a azilului!

Gardianul, împreună cu bărbatul, au mers la Michel, i-au povestit că i-a fost găsit portofelul, dar că au găsit-o și pe Anna! Bătrânul a fost extrem de fericit, explicându-le că nici el nu se căsătorise vreodată, și el continuase să o iubească în tot acest timp.

Peste numai trei săptămâni, acești îndrăgostiți de o viață se căsătoreau în sfârșit și își încununau iubirea care le fusese interzisă în tinerețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *