Casa asta plutitoare chiar costă o avere, dar e genial cum arată în interior! Este situată într-un peisaj de vis și povestea din spatele ei e una uimitoare! Am rămas fără cuvinte când am văzut pozele!

O casa plutitoare a fost recent scoasa la vanzare pentru o suma record.

Casa e localizata intr-un peisaj de vis, in Statele Unite ale Americii si pare sa fie unica in lume. Asta deoarece inainte sa devina locuinta, o incapere principala a acesteia a schimbat multe destine.

Totodata, acea casa are si o structura remarcabila care ii permite sa faca fata si conditiilor meteorologice mai precare, asa cum ar fi o furtuna puternica de amplitudinea unui uragan.

Casa plutitoare scoasa recent la vanzare costa 425 de mii de dolari si poate fi cumparata de oricine, fara sa existe conditii suplimentare. In 2015, casa a fost achizitionata de catre Sam Cribbs, in varsta de 67 de ani, si sotia sa Linda.

Cei doi s-au gandit ca locul e prea „tineresc”, asa ca au decis sa se mute. Desi nu s-ar fi gandit ca vor avea succes, povestea din spatele casei i-a facut curiosi sa devina potentiali clienti, inca de la o prima vizionare.

Totodata, casa e situata pe Raul Manatee, din Palmetto, in statul american Florida si toata lumea o stie drept „capela” din zona. Inainte sa devina locuinta, acolo se oficiau slujbe religioase pentru proaspetii casatoriti si uneori chiar nunti in adevaratul sens al cuvantului.

Mai mult, capela din golful Manatee era foarte populara, pentru ca multi indragostiti poposeau acolo chiar si de la mii de kilometri distanta. Acestia veneau pana in acea zona pentru ca peisajul era unul de vis si isi doreau sa isi spuna „Da” intr-o atmosfera atat de romantica.
In momentul in care Sam Cribbs a cumparat acea casa plutitoare el a decis sa o transforme complet. Barbatul iesise deja la pensie, asa ca a putut investi foarte mult timp in reparatii. De asemenea, aceasta a cheltuit 240 de mii de dolari pentru a modifica interiorul capelei intr-o locuinta cu doua dormitoare si doua bai.
Cand care renovarile au fost finalizate, cuplul din Statele Unite ale Americii a decis sa inchirieze casa indragostitilor, pentru 345 de dolari pe noapte. Casa plutitoare dispune si de o bucatarie complet utilata, dar si de o scara in forma de spirala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *