Caz tulburător! O tânără din Brăila caută pe Facebook mamă pentru fetiţa ei de doar 4 zile: „Vreau să o adopte cineva care…” Motivul e înfiorător, întreaga țară s-a cutremurat. Ce se întâmplă cu femeia, a spus tot!

O mamă disperată caută mamă pentru bebelușul ei, o fetiță de numai patru zile care, deși a trăit atât de puțin, deja pare condamnată la o viață cruntă. Mama copilei are 23 de ani, și spune că nu are mijloacele necesare pentru a o crește, tocmai de aceea vrea să găsească o familie care să o iubească și să o îngrijească așa cum merită. Pentru a găsi o astfel de familie, tânăra disperată a postat un mesaj pe un site de socializare, în care menționa că dorește să își dea copila nou-născută spre adopție.

„Bună ziua, mămici! Eu am născut o fetiţă sănătoasă. Este în spital la Brăila. Vreau să o adopte cineva care are ce să îi ofere mai multe. Eu nu am posibilităţi. Nu mă criticaţi, dar nu am ce face! Daţi mai departe să vadă! Poate o ia cineva.”, a scris tânăra mămică în vârstă de 23 de ani.

Elena a născut vineri și a postat mesajul de mai sus alături de două imagini cu nou-născutul, chiar dacă ceea ce face îi rupe inima în bucăți. O doare sufletul, o doare tot corpul când spune aceste cuvinte, dar altă soluție se pare că nu are pentru cea mică. Elena a adus-o pe lume pe fetiță și vrea să o știe în siguranță, la căldurică, cu burtica plină, nu condamnată la o copilărie fără NIMIC! „Aş vrea să o iau, dar nu am cu ce să o cresc”.

Femeia mai are un băietel de un an si nouă luni, susține că l-a crescut singură, cum a putut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *