Dansa la bară într-un club de noapte, când un bărbat s-a apropiat de ea și i-a propus să facă amor cu el. Ce a pățit fata. Medicii, în stare de șoc când au văzut asta:

Caz șocant în Marea Britanie. O fată de 21 de ani, dansatoare într-un club de noapte, a trecut prin momente de groază după ce un bărbat i-a propus să întrețină relații sexuale cu el contra cost, scrie Daily Mail.

Pentru că a refuzat, Anastasia Frances a fost lovită atât de tare de bărbat încât a ajuns desfigurată la spital. Atacatorul a așteptat-o pe femeie la ieșirea din club și a mers să îi ceară socoteală pentru avansurile făcute, iar de acolo a început bătaia.

„Nu sunt o prostituată, sunt doar dansatoare. Dansez la bară de la vârsta de 18 ani și nu am avut niciodată probleme până acum. Agresorul mi-a oferit bani și a început să strige în club că nu pleacă până nu fac sex cu el, iubitul meu a intervenit. Nu cred că o să mai practic vreodată această meserie. Sunt traumatizată de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat femeia.

CITEȘTE ȘI: Și-a îngropat soția în urmă cu doi ani și se ducea în fiecare zi cu flori la mormântul ei. Recent, a deschis televizorul și a împietrit. Ce a văzut bărbatul

Un bărbat care credea că și-a îngropat soția moartă într-un accident auto a fost șocat să o vadă pe femeie, doi ani mai târziu, la o populară emisiune de televiziune.

Abragh Mohamed a organizat și o înmormântare pentru soția lui, după ce doctorii de la spitalul la care ajunsese femeia după accident i-au spus că a murit din cauza rănilor, scrie The Mirror.

La doi ani după „moartea ei”, bărbatul stătea liniștit și se uita la o emisiune foarte populară care îi ajută pe oameni să ia legătura cu rudele pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp, când a văzut-o pe soția lui.

Bărbatul a declarat presei spaniole: „Nu știam că am îngropat un cadavru greșit și că soția mea era încă în viață!”

Acum, oamenii se întreabă de ce femeia nu a luat legătura cu familia ei în tot acest timp. Se pare că, în urma accidentului, femeia și-ar fi pierdut memoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *