De ce trupul neinsufletit al lui Aimee Iacobescu nu a fost depus la Teatrul National? Sicriul ei a fost tinut 10 minute in fata cladirii, iar preotii au facut o scurta slujba

Aimee Iacobescu a murit la varsta de 71 de ani! Actrita va fi inmormantata vineri, 30 martie, in Cimitirul Ghencea Militar.

Cel care s-a ocupat de funeraliile ei a fost fratele geaman, Dorel, care este stabilit in Franta de 40 de an, insa a revenit in tara.

Desi a jucat pe scena Teatrului National din Capitala vreme de 40 de ani, trupul actritei nu a fost depus in foaier. Cortegiul funerar s-a oprit doar 10 minute in fata la TNB, acolo unde s-a tinut si o scurta slujba. Doar cateva persoane i-au adus flori lui Aimee Iacobescu.

Fratele ei este daramat de durere si nu s-a dezlipit nicio clipa de sicriul surorii sale. ”Ma simt foarte rau”, a declarat el, conform Click!

Inainte de a-si da ultima suflare, actrita si-a rugat vecinii sa aiba grija de mama sa, care este paralizata de ani buni.

De zece ani, mai precis de când a început lupta cu cancerul, Aimée Iacobescu a avut în jurul ei oameni cu suflet mare. Unul dintre ei este chiar vecinul regretatei artiste, care în ultima perioadă nu o mai ducea cu maşina la teatru, ci la spital.

Într-un bloc vechi, din trei etaje, situat pe Bulevardul Eroilor, din Capitală, a locuit până duminică, 25 martie, celebra actriţă Aimée Iacobescu. Nu se zăreşte pânza de doliu la apartamentul 6, acolo unde artista a locuit cu mama sa, însă atmosfera dinăuntru este apăsătoare.

Imobilizată la pat după un accident vascular, Steluţa Iacobescu îşi plânge fiica cu lacrimi amare. Ne-a deschis uşa vecinul acestora, cel care în ultimii zece ani le-a fost alături şi le-a dus cu maşina lui pe unde aveau nevoie.

Aimée Iacobescu şi-a trăit ultimii ani de viaţă luptându-se cu grave probleme financiare, deoarece își dădea toată pensia de actor pe medicamente. De asemenea, ea a murit cu o mare dezamăgire, aceea că nu a putut intra în posesia moştenirii lăsate de tatăl ei.

Aimee Iacobescu a murit duminica seara, dupa ce a pierdut batalia cu cancerul la san. Nu a fost casatorita niciodata si nu avea copii.

Sursa: ciao.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *