Descoperire bombă! A găsit din greșeală o mașină pe fundul râului și a chemat poliția. Când au ajuns acolo, polițiștii s-au închinat îngroziți, uite ce au găsit înăuntru când au scos-o din apă

Un scafandru amator a descoperit pe fundul râului Volga rămășițele unei mașini care stătea pe fundul apei de mai de bine de un deceniu.

În decembrie 2005, Ilya Zhirnov, de 25 de ani, și prietena lui Kira Cherkasova, de 22 de ani, au dispărut fără urmă în orașul Cheboksary, din centrul Rusiei.
La 12 ani distanță, un scafandru amator a descoperit o mașină pe fundul râului Volga. În ea a dat peste două cadavre. Grație actelor de identitate care nu s-au distrus sub apă, poliția a reușit să îi identifice pe cei doi tineri.

Prima ipoteză a poliției în acest caz este că cei doi au pierdut controlul volanului pe drumul înghețat și au aterizat în râu fără ca vreun martor să vadă accidentul și să dea alerta.

Sursa: stirileprotv.ro

CITEȘTE ȘI:

Ros de gelozie, un tânăr a vrut să-și spioneze fosta iubită și a lipit cu scotch un GPS sub mașina fetei. Uite ce a urmat la scurt timp
Un tânăr îndrăgostit până peste cap de fosta iubită și ros de gelozie, a vrut să o spioneze și a încălcat legea siguranței naționale.

Bărbatul din Prahova a instalat un dispozitiv de urmărire prin GPS pe mașină femeii și a prins-o cu un partener de amor, în parcarea unui mall din București. Furios, tânărul in vârstă de 27 de ani i-a bătut măr pe amândoi. Cei agresați au făcut plângere penală și de aici povestea s-a tot complicat.

Dosarul penal a ajuns la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Ccriminalitate Organizată și Terorism și a fost preluat de procurorii DIICOT. De vina este chiar dispozitivul GPS folosit, interzis de lege.

Spionul amator riscă între 2 și 7 ani de închisoare. A recunoscut în față anchetatorilor că a cumpărat aparatul de pe internet, cu 150 de lei, atunci când relația cu iubită a început să șchiopăteze. Bănuia că în viața femeii a apărut altcineva și voia să se convingă.

Dispozitivul, prins cu scotch sub mașină, avea încorporată o cartelă telefonică. De câte ori suna la numărul respectiv, tânărul primea un mesaj cu coordonatele GPS care indicau unde se află fata.

Așa a prins-o în parcarea unui mall și i-a bătut, și pe ea și pe noul iubit, atat de rău încât cei doi au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *