„Eram căsătorită de șase ani cu Ștefan. Într-o zi a venit acasă și m-a anunțat că mă părăsește. Mai târziu s-a întors în genunchi la mine, dar am înțeles ceva incredibil despre mine”

Era căsătorită de șase ani cu Ștefan și aveau trei copii împreună. Într-o zi, bărbatul i-a spus femeii că pleacă de acasă fără să-i ofere nicio explicație.

După doar câteva zile, prietenul lui a venit acasă și i-a explicat adevărul.

„Acel prieten mi-a povestit totul, până în cel mai mic detaliu. Ştia cum o cheamă, că îi plac pisicile şi romaniţele, că în următorii trei ani ea planifică copii. Ascultam în linişte. Nu puteam să spun un cuvânt. (…)

Brusc, într-o oarecare zi a bătut la uşă Ștefan, soţul meu. Cică mă iubeşte şi îi pare nespus de rău. Atunci a rămas: desigur, copiii erau fericiţi. Nu-l uram pe el… dar îi uram cuvintele, umbra, gândurile, uram tot ceea ce nu mai aparținea cuplului nostru.

Am înțeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată. Și cum puteam să mă iubesc, să iubesc viața, să am grijă de copii, dacă eram lângă un om pentru care nu mai simțeam nimic? Atunci am decis să plec”, a declarat poatenustiai.ro.

TE POATE INTERESA SI: Crezi că eşti însărcinată?! Descoperă care sunt simptomele ce-ţi spun dacă aştepţi un copil înainte de lipsa menstruaţiei

Crezi că eşti însărcinată?! Descoperă care sunt simptomele ce-ţi spun dacă aştepţi un copil înainte de lipsa menstruaţiei

Fie că îţi doreşti cu ardoare să devii mămică, fie că ai avut o aventură şi te temi că ai putea fi însărcinată, înainte de a observa lipsa menstruaţiei sunt alte simptome care îţi spun clar că vei avea un copil, conform specialiştilor de la healthytipsworld.com.

Descoperă care sunt simptomele care pot arăta dacă aştepţi sau nu un copil, mai jos:

Dureri de cap

Printre semnele care pot indica apariţia unei sarcini sunt durerile de cap, care apar în urma modificării tensiunii arteriale. De asemenea, greaţa poate apărea la trei săptămâni de la concepţie, din cauza creşterii nivelului de progesteron şi estrogen.

Crampe şi sângerare

Acestea pot apărea la doar câteva zile de la concepţie, întrucât oul fertilizat se lipeşte de peretele uterului. De asemenea, un alt semn care indică prezenţa unei sarcini este modificarea sânilor. În urma schimbărilor hormonale, aceştia pot deveni umflaţi, dureroşi ori pot fi mai plini.

Urinare frecventă

Din cauza faptului că uterul presează vezica lăsând un spaţiu mic pentru urină poţi ajunge să mergi mai des la toaletă.

Constipaţie

Nivelul ridicat de progeteron te pot constipa din cauza tranzitului intestinal încetinit, astfel că atunci când te temi că eşti însărcinată şi te confrunţi cu această problemă fă un test de sarcină.

Oboseala şi schimbarea stării de spirit

Atunci când eşti însărcinată ai tendinţa să fii mai obosită, iar starea de spirit ţi se poate modifica rapid, mai ales în primul trimestru de sarcină.

Aşadar, dacă ai răspuns pozitiv la semnele de mai sus, fă un test de sarcină ori mergi la ginecolog. Nu mai aşa vei putea şti cu siguranţă dacă aşteptţi sau nu un copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *