Gestul incredibil al fanilor Exatlon, dupa ce Mariana a declarat ca nu are o casa! Războinica va izbucni in plans atunci cand va afla ce vor să îi facă: Au uitat că fac parte din tabere diferite și s-au pus pe treabă! Rezultatul:

Fanii emisiunii Exatlon au fost foarte impresionati de povestea Marianei, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, si vor sa ii dea o mana de ajutor.

Dupa ce s-a intors in Romania, Mariana a marturisit ca nu stie unde va locui si ca dorinta ei cea mai mare este sa aiba o garsoniera, unde sa stea alaturi de fiul ei.

O tanara a postat un mesaj pe un grup de pe Facebook in care a marturisit ca vrea sa initieze o campanie prin care sa stranga bani pentru Mariana.

„Ma aflu in acest grup si vreau sa am o discutie serioasa in adevaratul sens al cuvantului! Ne-am aparat preferatii, ne-am adus injurii unii altora, dar cred ca a venit momentul sa fim oameni, indiferent daca alegem culoarea rosie sau pe cea albastra !

Cine este fetita care a asteptat-o pe Mariana pe aeroport la intoarcerea de la Exatlon? De ce a reactionat asa fosta concurenta cand a vazut-o

Mariana, fosta concurenta de la Exatlon, s-a intors acasa, pe aeroport fiind asteptata de o fetita si de mama acesteia.

Primele persoane care au vazut-o pe Mariana cand s-a intors in tara au fost o fetita si mama ei. Este vorba despre Alexandra, o eleva de 14 ani, care este extrem de apropiata de Mariana. Alexandra este, ca si fosta concurenta de la Exatlon, pasionata de atletism, iar Mariana este cea care o antreneaza.

Fosta concurenta de la Exatlon a fost extrem de impresionata de faptul ca Alexandra si mama ei si-au facut timp sa vina la aeroport pentru a o intampina. Asta poate si pentru ca Valentin, fiul Marianei, nu a venit sa-si intampine mama. “Invata, se pregateste pentru Bac”, si-a scuzat Mariana fiul.

Mariana este maratonista, ea participand anul trecut la Spartathlon in Grecia, unul dintre cele mai dure competitii de profil din lume, reusind sa fie prima femeie din Romania care l-a terminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *