Grecii dau o lecție UE: Dăruiesc toate produsele gratuit fraților lor decât să le exporte

În jur de 200 de producători agricoli refuză să-şi exporte produsele în condiţiile impuse de UE. Dăruiesc fructe şi legume populaţiei înfometate. Cozi nesfârşite în faţa tarabelor lor.

S-au alăturat şi peste 150 de fermieri, producători de mezeluri, brânzeturi şi iaurt. Dăruiesc totul. Nu mai vor să joace după cum li se cântă. Oare ce va fi de biata Românie cu atâtea pupături de mâini pe la Bruxelles.

Leagăn al civilizaţiei, al artei şi filozofiei, Grecia e în genunchi acum. Strivită sub interesele bancare ale lumii. Oamenii ei mândri şi orgolioşi sunt efectiv înfometaţi. O politică de extremă austeritate, taxe şi iar taxe i-au condus spre ceea ce a început să se numească “o tragedie naţională”. Manifestaţiile violente, protestele naţionale au rămas fără rezultat pentru că băncile nu pierd niciodată şi nu iartă.

Probabil că fiece ţară ar trebui să-şi ia viaţa-n mâini. Să-i ţinem pumnii Greciei.Acum arde! Dar va renaşte!

Citeste si…CAZ BIZAR IN ROMANIA! Justitia i-a dat permisul de conducere înapoi unui şofer care a murit în toamna anului trecut
Justiţia a dat înapoi permisul de conducere unui şofer mort care a murit în toamna anului trecut. Bărbatul a dat în judecată Poliţia pentru a scăpa de sancţiunea rutieră, dar a murit înainte ca procesul să se încheie. Valerian Vasiliu a deschis proces după ce, pe 9 martie 2017, a fost sancţionat contravenţional cu 1.305 lei, reprezentând 9 puncte amendă.

Tribunalul Iaşi a pronunţat o sentinţă favorabilă unui om decedat, într-un litigiu purtat de câteva luni cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Valerian Vasiliu a murit încă din toamna anului trecut însă, recent, judecătorii ieşeni au decis că acesta îşi poate folosi în continuare permisul de conducere suspendat de Poliţie. Judecătorii au mai stabilit că bărbatul este îndreptăţit să primească înapoi şi jumătatea de amendă pe care a plătit-o la scurt timp după ce a primit o sancţiune contravenţională. Procesul s-a judecat cu reclamantul mort, însă, la final, judecătorii au dat sentinţă definitivă prin care au decis ca șoferului mort să îi fie restituite amenda și permisul de conducere, potrivit ziaruldeiași.ro.

„Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PISX nr. 0068964 întocmit la data de 09.03.2017 de către intimat şi exonerează pe petent de sancţiunile aplicate. Dispune restituirea către petent a sumei de 653 lei achitată cu titlu de amendă aferentă procesului verbal”. Decizia e similară cu cea a primei instanţe, Judecătoria Paşcani, însă care fusese luată cu câteva zile înainte ca petentul să moara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *