Ionela Prodan si-a strans fiicele la piept si le-a spus asta: Cum le-a pregatit indragita cantareata pentru clipa in care ea nu va mai fi:

Intr-un interviu emotionant acordat unui post de televiziune, Ionela Prodan, indragita cantareata care se confrunta acum cu mari probleme de sanatate, a povestit cum si-a pregatit cele doua fiice pentru clipa in care ea nu va mai fi.

Intr-un interviu acordat Romania Tv, Ionela Prodan a spus ca nu are putere sa multumeasca publicului pentru ceea ce a facut pentru ea. Potrivit indragitei cantarete, publicul este cel care a facut-o „mareata”.

Vizibil slabit si transformata de boala, Ionela Prodan a vorbit si despre momentul in care si-a impartit averea intre fete.

Ea a spus ca le-a chemat pe Anca si pe Anamaria, le-a strans la piept, le-a aratat ce a reusit ea sa agoniseasca dupa o viata intreaga de munca, apoi le-a lasat pe ele sa aleaga. Cantareata a dorit sa faca asta inca din timpul vietii, pentru ca asa i se pare normal si pentru ca asa a procedat si bunica ei.

Starea de sanatate a Ionelei Prodan s-ar fi inrautatit, conform evz.ro, iar Ana Maria, fiica ei a publicat un mesaj foarte emotionant despre câte a invatat de la ea si cât de mult o iubeste.

„Iubirea vietii mele … MAMA…Daca aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ti-as da jumatate din al meu… Aş opri timpul tau si l-as cupla pe al meu ca sa poţi trai, in sfârşit, tot ceea ce nu ai trait la timp … pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere…. sa nu ne arate nimeni cu degetul …. sa fim cei mai buni ….cei mai respectati….cei mai demni , cei mai buni! Aş opri timpul tau ca sa nu imbatrâneşti, sa arati asa de vis cum ai aratat toata viata …. sa ramâi plina de viaţa si de cântec….
Aş opri timpul tau ca sa-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate imbratisarile, toate bucuriile de care ai fost câteodata lipsita, toata dragostea, toate cuvintele frumoase pe care poate nu ti le-am spus atât de mult pe cât doream….
As opri timpul tau ca sa te coplesesc cu iubirea mea, sa te alint si sa te rasfat…. Sa te gâdil pâna te enervezi pe mine si ma alergi in jurul mesei….
As opri timpul tau pentru ca imi e dor sa-ti cer bani si sa ne certam pentru ca fac multe “cheltuieli inutile“ cum le numeai tu….”, a scris Ana Maria Prodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *