Medicii au rămas cu gura căscată! Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată și nimeni nu credea că este posibil! El e copilul-minune al planetei, uite ce a făcut la doar câteva minute de la naștere. Video

O echipă medicală din Brazilia arămas cu cura căscată la propriu atunci când au văzut toți de ce e în stare acest copilaș la doar câteva minunte de la naștere.

Acest nou-născut a sfidat orice reguli de creștere normală pe care le cunoșteau medicii și asistentele, a sfidat până și gravitația. De ce? Pentru că a început să meargă la doar câteva minute după ce s-a născut. Oamenii care lucrau la un spital din Brazilia încercau să îi facă fetiței prima ei baie, dar copila avea o altă idee.

În clipul de mai jos puteți vedea copilul-miracol, așa cum a fost denumit în presa internațională, încercând și chiar reușind să meargă singur. Pe fundal oamenii din încăpere se aud spunând: ,,Oh, doamne, fetița MERGE! Doamne! Lasă-mă să filmez asta!”. Imediat ei mai cheamă încă un coleg, apoi plâng toți!

Nu se știe încă unde mai exact a avut loc totul, dar se crede că moașa lucreză la spitalul Santa Cruz, din orașul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei. Această întâmplare este atât de deosebită fiindcă în mod normal copiii au nevoie de 12 luni pentru a merge.

Citeste si…Brigitte a spus tot! Ea e amanta lui Ilie Năstase, o știe toată țara de la TV: „Mi-am luat adio de la Ilie, vreau să-i urez fericire alături de EA. Își petrece cele mai minunate momente în garsoniera ei de la 1 Mai…”

Brigitte Sfăt pare să nu mai fi rezistat, tocmai de aceea, într-un acces de furie, a cam „denunțat-o” pe presupusa amantă a fostului tenismen Ilie Năstase. Se pare că tânăra care i-a stricat căsnicia are doar 24 de ani și este reporter la un post TV! Brigitte spune că acesta ar fi petrecut cu al ei „Nasty” chiar și vacanțe de lux!

Izbucnirea lui Brigitte Sfăt la adresa presupusei amante a celui care, în acte, este încă soțul ei, s-a petrecut joi. Bruneta, furioasă, a făcut public un mesaj acid în care a vizat-o pe tânăra care, potrivit mărturisirilor ei, s-ar iubi cu Ilie Năstase. În rândurile scrise, vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă tânăra.

„Astăzi mi-a luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt pe contul personal de Facebook. La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă, însă reporterii cancan.ro au păstrat-o.

Capture

Cea care a intentat procedura de divorț a fost chiar Brigitte, în luna februarie, în ciuda insistențelor lui Năstase. La a doua înfățișare, însă, judecătorii au amânat decizia. Din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit. Astfel, cei doi rămân căsătoriți, cel puțin până la următorul termen, potrivit cancan.ro.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este decizia pe care judecătorii au luat-o. Iată cum arată presupusa amantă a lui Ilie Năstase:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *