Mihai Petre, în culmea fericirii. Soția lui a făcut anunțul, e mândră și a ținut să se afle de la ea! Fanii sunt în al nouălea cer, iată imaginea incredibilă. Felicitări!

Fericire uriașă în familia lui Mihai Petre. Soția lui a ținut să împărtășească cu prietenii ei o veste minunată: la vârsta de 36 de ani este din nou însărcinată. Soţia cunoscutului coregraf, Elwira Petre, este însărcinată din nou, iar frumoasa lor familie va deveni mai mare cu un membru. Mihai Petre, în vârstă de 38 de ani, şi soţia sa Elwira Petre, în vârstă de 36 de ani, se pregătesc să devină din nou părinţi, iar fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, în vară.

Cei doi mai au un copil, pe Catinca. Elwira Petre și-a anunțat amicii virtuali că este însărcinată publicând o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie roșie, iar burtica i se vede destul de bine.

„Happy!!! #family #baby #babygirl #babyboy #catinca #happy #momtobe #pregnant #happymom #thankful #love #dziecko #szczęście #mama @mihaipetreofficial” a scris Elwira Petre în dreptul fotografiei. Fanii au fost extrem de entuziasmaţi şi s-au grăbit să o felicite: „Felicitări! Sarcină uşoară şi multă sănătate!” i-a spus cineva. „❤ Felicitări!!” a fost un alt mesaj. „Felicitări! Să vă trăiască!” a fost o altă reacţie. Iată imaginea:
Iată o imagine cu prima lor fetiță, Catinca:

Foto: livearad.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *