Uita-te bine la el si vezi daca il recunosti. Azi e un mare actor iubit de toti romanii. Cand s-au casatorit, el avea 27 de ani, iar ea avea 40. Multi au ras de ei si au spus ca vor divorta repede

Căsătoriile de Hollywood sunt cunoscute pentru faptul că se oficiază cu fast dar, din nefericire, nu rezistă trecerii timpului.

Nu este, însă, și cazul actorului Hugh Jackman (48) și al soției sale, Deborra- Lee Furness (61), care sunt căsătoriți de 21 de ani și se iubesc la fel de mult ca la început.

Deși diferența de vârstă dintre ei nu este deloc neglijabilă, și anume 13 ani, cei doi au rămas împreună în toți acești ani și și-au construit o familie. Jackman și Furness au împreună doi copii adoptați, Ava (13 ani) și Oscar (17 ani).

Cuplul a recurs la adopție după ce Deborra a pierdut două sarcini.

Care este secretul din spatele mariajului lor trainic? Cei doi au declarat că relația lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat.

„Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni”, a declarat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună „da” la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

Meditația este, de asemenea, un alt secret al căsniciei lor fericite.

„Medităm împreună, iar câteodată invităm pe la noi prieteni ca să facă și ei asta. Este un obicei frumos pentru o dimineață de duminică. Toată lumea vine la noi, iar după meditație servim micul dejun împreună”, a dezvăluit Deborra.
Hugh Jackman și Deborra- Lee Furness s-au cunoscut în 1995, când au jucat împreună în serialul australian „Correlli”. Un an mai târziu, s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Ea este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat vreodată şi e din ce în ce mai tare”, a spus Hugh Jackman într-un interviu la „The Ellen DeGeneres Show” menţionând, totodată, că soţia lui l-a susţinut de-a lungul carierei, chiar şi înainte ca el să se bucure de succesul de astăzi.

Starul a dezvăluit, de asemenea, şi care este sloganul lui preferat: „O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită”.

Sursa:www.unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *