Ultima oră! Doliu în România! A murit actrița Aimee Iacobescu… Este cutremurător cum s-a stins din viață:

Actrița Aimee Iacobescu a murit, la vârsta de 71 de ani.

Actrița Aimee Iacobescu, cunoscută pentru rolul Domniței Ralu din seria „Haiducii” a murit. Artista ar fi suferit de cancer.

Aimee Iacobescu a murit, lăsând în urmă o adevărată moștenire culturală. În ultimii ani de zile, nu a mai fost atât de prezentă în public, cel mai probabil din cauza bolii care a măcinat-o.

„Nu mai știu când am vorbit ultima dată, dar aveam pentru ea o considerație și o iubire artistică. Problema asta a dispariției artiștilor, fiecare ne lasă mai săraci, mai triști,” a fost declarația lui Dorel Vișan, intrat în direct la Antena 3.

În vara anului trecut, actrița părea că se simte mai bine și a ajuns pe mâna stiliștilor care i-au transformat look-ul.

Daca ar fi vazut asta Vladimir Draghia s-ar fi prăbușit! Nicio scrisoare din lume n-ar face cat imaginea de aici: Ce a postat iubita lui pe Instagram, in timp ce Faimosul plangea in hohote, ca un copil: „Zora …”

Momente emotionante la Exatlon Romania 25 martie. Faimosii au castigat proba si mult doritul premiu, scrisori de la familie. Poate de departe cei mai emotionati dintre concurenti au fost Valentin si Vladimir, cei doi tati care si-au lasat acasa „micile comori”, doua fetite superbe, Anya si Zora.

Scrisorile primite de la ma asi de la iubita sa l-au emotionat teribil pe Faimosul Vladimir Draghia, cel care a plans in hohot, exact ca un copil.

Din cauza emotiilor, Vladimir abia a pucat sa citeasca primele cuvinte din scrisoarea de la Alice. „Iubitul meu, nici nu imi pot imagina ce e in sufletul tau si cat de …”, doar atat a putut sa rosteasca Faimosul.

„Stiu ca va plac textele de la fotografiile mele, dar nu îmi mai vine să scriu ceva. Fotografia asta ma lasa fara cuvinte. Zora mea”, a scris Alice, iubita lui Vladimir Draghia pe Instagram, alaturi de fotografia superba cu micuta Zora.

„Adorabilaaaa Zora!!! Cand e serioasa…se vad mai bine trasaturile mostenite de la mami. Printeseleee minunate ale lui Vladimir!Offf…pentru el mi-am dorit sa castige in seara asta….chiar daca stiam ca se va emotiona! Hrana pentru suflet nu e niciodată prea multa!!!Va ador!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *