Un cuplu trăiește de 22 ani într-un canal, deși li s-a oferit de mai multe ori o locuință socială. Cei doi sunt foarte fericiți și nu vor să plece! Incredibil cum arată „casa” lor:

Un cuplu trăieşte de 22 ani într-un canal, deşi municipalitatea le-a oferit de mai multe ori o locuinţă socială. Cei doi spun că sunt fericiţi cu ce au şi că nu vor să plece.

Maria Garcia şi soţul ei, Miguel Restrepo s-au cunoscut pe străzile din Medellin, Columbia. La momentul respectiv, amândoi erau dependenţi de droguri. Cei doi au reuşit să scape de dependenţă şi să îşi refacă viaţa.

Locuinţa lor are o suprafaţă de 60 metri pătraţi şi o înălţime de 1,30 m. În micul lor cămin în care nu pot sta în picioare, cei doi au reuşi să strângă un dulap, un pat şi un aragaz.

Clima din Columbia e greu de suportat aşa că, şi-au instalat şi un ventilator. Din casa celor doi nu lipsesc radioul şi televizorul.

Igiena e greu de menţinut în condiţiile în care, cei doi nu au o toaletă şi duş. Cei doi se spală afară, cu ajutorul unor găleţi de apă.

Din păcate, canalul în care locuiesc nu mai are capac. Pentru a opri ploaia de a le inunda canalul, Maria şi Miguel, acoperă gura canalului cu bucăţi de plastic.
Deşi trăiesc în condiţii grele, cei doi nu vor să plece, să se mute în altă parte. Bărbatul de 62 ani crede că, dacă se va muta va trebui să plătească taxe, impozite sau chirie.

CITESTE SI: Casa asta plutitoare chiar costă o avere, dar e genial cum arată în interior! Este situată într-un peisaj de vis și povestea din spatele ei e una uimitoare! Am rămas fără cuvinte când am văzut pozele!
O casa plutitoare a fost recent scoasa la vanzare pentru o suma record.

Casa e localizata intr-un peisaj de vis, in Statele Unite ale Americii si pare sa fie unica in lume. Asta deoarece inainte sa devina locuinta, o incapere principala a acesteia a schimbat multe destine.

Totodata, acea casa are si o structura remarcabila care ii permite sa faca fata si conditiilor meteorologice mai precare, asa cum ar fi o furtuna puternica de amplitudinea unui uragan.

Casa plutitoare scoasa recent la vanzare costa 425 de mii de dolari si poate fi cumparata de oricine, fara sa existe conditii suplimentare. In 2015, casa a fost achizitionata de catre Sam Cribbs, in varsta de 67 de ani, si sotia sa Linda.
Cei doi s-au gandit ca locul e prea „tineresc”, asa ca au decis sa se mute. Desi nu s-ar fi gandit ca vor avea succes, povestea din spatele casei i-a facut curiosi sa devina potentiali clienti, inca de la o prima vizionare.

Totodata, casa e situata pe Raul Manatee, din Palmetto, in statul american Florida si toata lumea o stie drept „capela” din zona. Inainte sa devina locuinta, acolo se oficiau slujbe religioase pentru proaspetii casatoriti si uneori chiar nunti in adevaratul sens al cuvantului.

Mai mult, capela din golful Manatee era foarte populara, pentru ca multi indragostiti poposeau acolo chiar si de la mii de kilometri distanta. Acestia veneau pana in acea zona pentru ca peisajul era unul de vis si isi doreau sa isi spuna „Da” intr-o atmosfera atat de romantica.
In momentul in care Sam Cribbs a cumparat acea casa plutitoare el a decis sa o transforme complet. Barbatul iesise deja la pensie, asa ca a putut investi foarte mult timp in reparatii. De asemenea, aceasta a cheltuit 240 de mii de dolari pentru a modifica interiorul capelei intr-o locuinta cu doua dormitoare si doua bai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *