Valentin a implinit ieri 47 de ani si si-a dat ultima suflare in bratele fiului sau! Romanul a avut parte de o moarte terifianta in Italia! Cumplit ce i s-a întâmplat bărbatului: Ce făcuse cu numai 3 ore înainte te va face să plângi în hohote:

Un tragic accident de motocicleta a curmat viata lui Valentin Berbece, barbat roman de 47 de ani, ieri, in jurul orei 17:30, pe o strada din nordul Italiei. Fiul sau de 22 de ani, aflat si el pe motocicleta, a fost grav ranit.

Valentin Berbece era nascut la 1 aprilie 1971, originar din Petresti, judetul Alba de ani buni traia impreuna cu sotia si cei doi copii in Italia, la Tortona, provincia Alessandria. Ieri, duminica, 1 aprilie 2018, calatorea pe motocicleta sa impreuna cu fiul de 22 de ani, Constantin.

In ziua cand Valentin Berbece sarbatorea implinirea celor 47 de ani de viata, un destin crud si nemilos a marcat pe veci viata acestei familii. Se aflau la Novi Ligure, cand, din motive necunoscute inca, Valentin a pierdut controlul motocicletei. A fost aruncat si izbit de un stalp atat de puternic incat a murit pe loc.

La cativa metri distanta, pe asfalt zacea Constantin, fiul sau, grav ranit si el, dar viu printr-un miracol, scrie Rotalianul.
La ora 14:43, pe pagina sa de Facebook, Valentin publica ieri împreună cu fiul său un video înregistrat în timp ce se aflau pe motocicletă. O zi de duminică, o zi de sărbătoare, de bucurie pentru cei doi, tată și fiu, ieșiți pe un soare frumos și călduros la o plimbare cu motocicleta de care Valentin era foarte pasionat. Un video în direct, ca un „adio” al bărbatului român, care nici măcar 3 ore mai târziu avea să părăsească această lume sub ochii înmărmuriți de durere ai fiului său.

sursa: rotalianul.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *