Vestea tristă a acestei zile. Din păcate, Cătălin Dezbrăcatu… Abia acum s-a aflat! Informațiile teribile au șocat o țară întreagă

Vești extrem de triste în lumea showbizului! Codruţ Kegheş, pe care toată lume îl cunoaște drept „Cătălin Dezbrăcatu”, din echipa „Cârcotașilor”, trăiește, din păcate, o dramă infernală. Actorul a divorțat în 2014, însă aceasta estea cea mai mică problemă a sa. Mama lui Kegheș e țintuită la pat de 15 ani iar sora și fratele lui au murit.

Într-un interviu pentru Adevărul, Dezbrăcatu a acceptat să dezvăluie tragediile care l-au marcat pe viață: „Inspirația îmi vine din context. Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu șase operații la cap, paralizată și cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate și soră morți. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a părăsit la patru ani. Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie și ei să râdă cu lacrimi”, a mărturisit Dezbrăcatu.

În copilărie, alături de mama sa
În copilărie, alături de mama sa
„Mama a mai fost căsătorită şi a avut doi copii. Din păcate, prima căsnicie s-a încheiat tragic: fostul ei soţ s-a spânzurat”, şi-a început prezentatorul povestea. „Mama s-a recăsătorit şi astfel am apărut eu pe lume. M-a născut la 40 de ani. Din păcate, şi sora, şi fratele meu au avut un destin tragic. Sora mea a murit chiar de ziua mamei, pe 8 noiembrie 1979, la 26 de ani, pentru că a fost muşcată de un câine turbat”, a mai dezvăluit Codruţ Kegheş.

foto. cancan.ro
Foto: cancan.ro
„Fratele meu a murit şi el când avea 30 de ani. A căzut peste el o poartă la serviciu şi a murit pe loc. Am încercat mereu să fiu alături de mama, să o încurajez şi să o iubesc. Acum, ea este foarte bolnavă şi de multe ori îmi spune că am fost trimis de Dumnezeu pentru a avea grijă de ea. Aş vrea să spun că omul din spatele lui “Cătălin Dezbrăcatu” este un om normal. Chiar dacă are problemele lui, ca orice alt om totuşi, zâmbetul este mai important decât orice”, a mărturisit Codruţ pentru cancan.ro.

Codruţ Kegheş s-a împăcat în cele din urmă cu fosta soţie, Laura Ion, după ce ajunseseră să se judece în instanţă pentru pensia alimentară, totul în numele binelui băiețelului lor, Ștefan. „Având în vedere că suntem doi părinţi maturi şi dorim în orice moment ce e mai bun pentru copilul nostru, am găsit prin mediere calea decentă şi normală pentru înţelegere şi normalitate emoţională şi psihică. Copilul are nevoie de părinţi, nu de un singur părinte! Suntem pe drumul cel bun şi asta doresc tuturor părinţilor cu o aşa situaţie!”, a declarat Codruţ Kegheş pe acest subiect.

Sperăm că tragediile din viața lui s-au încheiat, iar cel care s-a obișnuit să ne facă să râdem, va zâmbi și el!

Surse: adevarul.ro, cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *