VIDEO INCREDIBIL! Cinci POLIŢIŞTI din Giuleşti încing un grătar şi-o horă pe muzică lăutărească, în timpul serviciului: „O fi bine sau n-o fi bine?”

Siguranţă şi încredere” cu muşchiuleţ la grătar, muzică lăutărească şi voie bună! Cam aşa pot fi descrise imaginile incredibile publicate, astăzi, de ph-online.ro.

În înregistrare apar cinci poliţişti în timp ce încing un grătar într-o hală dezafectată. Oamenii legii sunt acompaniaţi de muzica lautarească dată la maxim chiar din maşina de poliţie.

Informaţii la zi pentru toate zodiile

Distracţia pare că se petrece în timpul programului, toţi cei prezenţi fiind îmbrăcaţi în uniformele de poliţie şi având la purtător armele din dotare.

Oamenii legii au parcat cele doua masini apartinand MAI la intrarea in hala, una dintre ele avand usile si portbagajul deschis pentru a face loc muzicii lautaresti, data la volum maxim.

In timp ce unul dintre ei filmeaza, ceilalti se mandresc sa arate „cat de bine le merge in Giulesti, unde e viata buna”, facand glume pe seama carnii de pe gratar.

Priviţi mai jos înregistrarea şi vă minunaţi!


“Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti condamna acest comportament si are toleranta zero fata de cei care nu isi exercita cu corectitudine atributiile de serviciu si dezaproba aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Politiei Capitalei si politistilor care isi desfasoara activitatea cu profesionalism”, arata reprezentantii DGPMB.

Precizarile Politiei Capitalei vin dupa ce pe internet au aparut imagini cu cei patru politisti care, intr-o hala din cartierul Giulesti, fac gratar si asculta muzica lautareasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *