Vladimir Draghia va avea parte de o supriza uriașă cand va ajunge in tara! Iubita lui, Alice a dezvaluit ce il asteapta acasa pe Faimos: Totul are legătură cu Zora! Oare se va bucura?

Vladimir Draghia a adus aseara patru puncte echipei sale si a contribuit la victoria Faimosilor, care s-au bucurat de o masa binemeritata cu sushi, dupa care Vladimir este innebunit.

Foarte activa pe retelele de socializare, Alice Cavaleru, frumoasa iubita a lui Vladimir Draghia a fost foarte mandra de evolutia acestuia la Exatlon Romania 26 martie, motiv pentru care il va astepta acasa cu o mare surpriza.

Desi ii este dor de el, Alice spera ca Vladimir sa nu se intoarca prea curand acasa. Ea i-a si trimis un mesaj emotionant, care l-a facut pe Faimos sa planga in hohote.

„Victorie pentru Vladimir! A adus patru puncte si a mancat sushi. Ultima lui masa in Romania a fost o masa surpriza cu sushi, iar la intoarcere il voi astepta tot cu sushi. Si am si dansat toti trei in seara asta! ❤ Multumesc, Vladimir. Eu, Zora si mama ta suntem mandre de tine”, a scris Alice pe contul de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *